Belföld

Bűnügyi felügyeletbe került a szexképekkel zsaroló exén bosszút álló nő a fiaival

Négy hónapra bűnügyi felügyeletbe helyezte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a magyar nőt, aki durva bosszút állt az őt zsaroló 48 éves román férfin a fiaival. A férfit brutálisan összeverték Székelynél, majd kifosztották és otthagyták a 4-es főút szélén.

A férfi a Facebookon ismerkedett meg a nővel, akiről ezután erotikus felvételeket készített. Amikor a nő szakítani akart vele, akkor a férfi azzal fenyegette, hogy nyilvánosságra hozza a róla készített felvételeket.

Közben a román férfi élettársa felvette a kapcsolatot a magyar nővel, és közölte vele, hogy a sértett csak kihasználja a jó anyagi helyzetét. A magyar nő mindenképp szeretett volna szabadulni a kapcsolatból, de tartott a fenyegetés beváltásától, ezért megbeszélte a férfi élettársával, hogy az törölni fogja a kompromittáló felvételeket.

Azonban nem járt sikerrel, ezért a magyar nő megbeszélt egy magyarországi találkozót a román férfival, amire szombaton éjszaka sor is került. A magyar nő azonban a két fiát is beavatta a tervébe, akik kocsival követték anyjukat a találkozóra. Székelynél megállt a két autó, a magyar nő fiai pedig kirántották a kocsijából a román férfit és brutálisan összeverték.

Ezt követően elvették a férfitől a telefonját és pendrive-ját, sőt a pénzét is, ami az összevert férfi élettársához került. Ezután a férfit összekötözték, kitették a 4-es  számú főút mellé, majd sorsára hagyták. A férfi a bántalmazástól életveszélyes állapotba került, több bordája eltört és légmell alakult ki nála. A magyar nőt és a két fiát, valamint a sértett élettársát a rendőrség csoportosan elkövetett rablással, míg a magyar nőt és fiait ezen felül életveszélyt okozó testi sértéssel is gyanúsítja.

A főügyészség az összebeszélés, valamint a tanúk megfélemlítésének és befolyásolásának veszélye miatt letartóztatást indítványozott mind a a négy őrizetben lévő gyanúsítottal szemben. Az ügyben eljáró nyomozási bíró most hozott döntést a nő és fiai ügyében, és elrendelte bűnügyi felügyeletüket azzal, hogy nyomkövetőt kell viselniük és nem hagyhatják el a lakóhelyüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik