Belföld

Durva bosszút állt az erotikus felvételekkel zsaroló román férfin az élettársa, és az exe a fiaival

Nagyon durva bosszút állt egy magyar anyuka szombat hajnalban az őt zsaroló 48 éves román férfin a fiaival. A férfit brutálisan összeverték Székelynél, majd kifosztották és otthagyták a 4-es főút szélén. A balhéban benne volt a román férfi jelenlegi élettársa is.

Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy a megalapozott gyanú szerint a román állampolgárságú férfi az interneten keresztül ismerkedett meg az egyik magyar női gyanúsítottal, akitől erotikus felvételeket is szerzett.

A román férfi élettársa felvette a kapcsolatot a magyar nővel, és közölte vele, hogy a sértett csak kihasználja a jó anyagi helyzetét. A sértett eközben megfenyegette a magyar nőt, hogy amennyiben szakít vele, a felvételeket nyilvánosságra fogja hozni. A magyar nő szeretett volna szabadulni a kapcsolatból, de tartott a fenyegetés beváltásától, ezért megbeszélte a férfi élettársával, hogy az törölni fogja a kompromitáló felvételeket.

– mondta a bűncselekmény előzményeiről a csoportvezető ügyész.

Ez azonban nem járt sikerrel, ezért a magyar nő megbeszélt egy magyarországi találkozót a román férfival, amire szombaton sor is került. A magyar nő azonban a két fiát is beavatta a tervébe, akik kocsival követték az édesanyjukat a találkozóra. Székelynél megállt a két autó, a magyar nő fiai pedig kirántották a kocsijából a román férfit és brutálisan összeverték.

Ezt követően elvették a férfitől a telefonját és pendrive-ját, sőt a pénzét is, ami az összevert férfi élettársához került. Ezután a férfit összekötözték, kitették a 4-es  számú főút mellé, majd sorsára hagyták. Az arra közlekedők találtak rá, ők értesítették a mentőket és a rendőröket is.

Szilágyi László elmondta még, hogy a férfi a bántalmazástól életveszélyes állapotba került, több bordája is eltört és légmell alakult ki nála.

A magyar nőt és a két fiát, valamint a sértett élettársát a rendőrség csoportosan elkövetett rablással, míg a magyar nőt és fiait ezen felül életveszélyt okozó testi sértéssel is gyanúsítja

– tette hozzá az ügyész.

A főügyészség az összebeszélés, valamint a tanúk megfélemlítésének és befolyásolásának veszélye miatt letartóztatást indítványozott mind a négy őrizetben lévő gyanúsítottal szemben. Az ügyben eljáró nyomozási bíró erről holnap délelőtt dönt majd.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik