Belföld

Kifosztotta, majd megzsarolta a rosszul lévő kuncsaftját egy prostituált

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen, hogy elszámolási vitába került egy nővel, akivel megegyezett abban, hogy igénybe veszi a szexuális szolgáltatásait.

A veszekedés hevében a férfi rosszul lett, ezért a nő és annak élettársa a kocsijához kísérték. Ezt követően átkutatták a kocsiját, majd több tízezer forintot loptak el tőle, és otthagyták. Pár perc múlva a nő és élettársa ismét visszamentek a férfi autójához, és fenyegetéssel arra akarták kényszeríteni, hogy a kocsijával menjen egy ATM-automatához, és vegyen ki több százezer forintot, majd a pénzt adja át nekik azért, hogy a róla készült felvételeket ne mutassák meg a feleségének.

A megzsarolt férfi végül a járókelőktől kért segítséget. Az állampolgárok segítségével a rendőrök néhány perc alatt elfogták a 21 éves szekszárdi nőt és a 35 éves élettársát, akiket zsarolás megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. Az elkövetőket őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatásukat.  A náluk tartott kutatás során az ellopott pénzt is lefoglalták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik