Belföld

Szél Bernadett: Elég Kövérből! Irány a Médiatanács!

A nők sértegetése miatt panaszt nyújtanak be,

A független képviselő szerint Kövér László a minap valójában minden nőt megsértett Bayer Zsolt műsorában, ami ellen a leghatározottabban tiltakozni kell. Szél Bernadett Facebook-oldalán azt írta, a fideszes politikus az ország második legfőbb közjogi méltóságaként rossz mintát mutat az embereknek.

Ezért csütörtökön minden magyar ellenzéki országgyűlési, illetve európai parlamenti női képviselő együtt lép fel a Médiatanácsnál a nők sértegetése ellen.Panaszt nyújtanak be, mert nekik, minden módon ki kell állniuk azokért, akiknek szintén „kettessel kezdődik a személyi száma”.

Szél Bernadett személyes megjegyzése, hogy Kövér László, ha rajta múlna, nem házelnök,

de házmester sem lehetne, mert aki emberek szolgálatára szerződik, nem minősítheti és gyalázhatja az emberek felét, sőt egyetlen nőt sem közülünk

A független képviselő szerint Kövér László szavai ugyanakkor azt is jelzik, hogy a Fidesz legmagasabb szintű támogatását élvezik az elmúlt időben a kormánypárti sajtóban megjelent minősíthetetlen hangvételű, válogatott gyalázkodásokat tartalmazó cikkek. Ettől függetlenül nekik mindent meg kell tenniük, amit csak lehet!

Mert elég Kövérből!

Bayer Zsolt egyébként egy távinterjúban kérdezte Kövér Lászlót arról, hogy az elnöki pulpitustól, miként lehet ép lélekkel végigszenvedni egy Szabó Tímeát? Erre válaszolt úgy a házelnök, hogy szánalommal tekint ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik, Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére – tette hozzá.

Szél Bernadett előzőleg azért is bírálta a házelnököt, mert egy lapinterjúban közölte, az ellenzék nem a magyar nemzet része, a mai ellenzékiek nem különböznek Rákosi Mátyástól, Gerő Ernőtől.

Kiemelt kép: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik