Belföld

Kétoldali sorozat-bordatöréssel végződött a benzinkúti iszogatás

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki úgy összevert tavaly májusban egy másik férfit a benzinkúti kocsmázgatás után, hogy életveszélyes sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

Az elkövető az ismerőseivel iszogatott egy benzinkúttal egybeépített kocsmában amikor felfigyelt a középkorú férfire, ám ekkor még nem volt semmilyen konfliktus köztük. Miután a hely bezárt, a két ittas férfi összeszólalkozott, és a vádlott megütötte a másik férfit. Ekkor azonban még nem alakult ki komolyabb verekedés, mert a benzinkutas szétválasztotta őket.

Később azonban a közelben lévő temetőnél ismét összebalhéztak. A vádlott összeverte a másik férfit, s belökte a temető mellett húzódó árokba. A bántalmazásnak ismét a kútkezelő vetett véget. Ezután az elkövető távozott a helyszínről, de a másik férfi az ittassága és sérülései miatt nem tudott segítséget hívni, ezért a helyszínen maradt. Hajnalban a benzinkutat nyitó másik alkalmazott hívott végül hozzá mentőt.

Az összevert férfi mindkét oldalon sorozat-bordatörést szenvedett, amelyek miatt nála közvetett életveszélyes állapot alakult ki. A súlyosabb következmények elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető. A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

Kiemelt kép: Illusztráció /Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik