Belföld

Imádni fogja a Duna közepén néptáncoló tűzoltót

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes kihívást indított az otthon maradt néptáncosok részére, amiből természetesen a tűzoltók is alaposan kivették a részüket.

Czétényi Balázs, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársa bebizonyította, hogy nemcsak a kamera mögött profi, de a kalotaszegi tánc is egészen jól megy neki.

A BM OKF közösségi portálján úgy fogalmazott a legényesező tűzoltó:

ez a tánc tisztelgés nektek, akik komolyan veszitek a védekezést és otthon maradtok, és tisztelgés a Magyar Nemzeti Táncegyüttesnek is, hogy táncoltatok nekünk.

Ilyen egy legényes a Duna közepén

Ilyen egy legényes a Duna közepénCzétényi Balázs a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videócsoportjának munkatársa bebizonyította, hogy nemcsak a kamera mögött profi, hanem a néptáncban is. Íme egy újabb válasz a Magyar Nemzeti Táncegyüttes / Hungarian National Dance Ensemble #legényesezzotthon kihívására, egy kicsit másképp, a Duna közepén. Ez a tánc tisztelgés nektek, akik komolyan veszitek a védekezést és otthon maradtok, és tisztelgés a Magyar Nemzeti Táncegyüttesnek, hogy táncoltatok nekünk. Videó: FKI Videócsoport

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2020. április 27., hétfő

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik