Belföld

Új luxusterepjáró áll a korrupciós ügybe keveredett Lackner Csaba udvarában

Lackner Csaba kispesti házának udvarán vadonatúj Skoda-terepjáró áll, amely a dokumentumok szerint március közepén kerülhetett forgalomba – írja a Magyar Nemzet, a kocsiról pedig a Hír Tv felvételt is közöl.

A Magyar Nemzet egy hangfelvétellel is összeköti az új gépkocsit. Mint írják, az autó megvásárlásáról a „tavaly készült kispesti hangfelvételeken azt mondta Lackner beszélgetőtársainak, hogy a 12,5 millió forint értékű terepjárót Péter már le is foglalózta számára.” A felvételeken az is szerepel, amikor Lackner azt mondja:

Bementem a Wallishoz és úgy voltam vele, hogy 15 millió forintig jó vagyok.

A Hír Tv felhívta a korábbi szocialista politikust, hogy az új kocsi részleteiről kérdezze, de Lackner nem kívánt nyilatkozni a témában, és letette a telefont.

Lackner Csabáról az őszi önkormányzati választások előtt került elő egy olyan videó, amelyen az akkor még szocialista politikus egy zacskó fehér port lóbál a kezében. Egy hangfelvételen pedig azt hangoztatja, hogy hülye az, aki az önkormányzati politikában nem tud megkeresni évi 100 millió forintot. Vélhetően szintén ő beszél kispesti korrupciós ügyekről, gazdasági visszaélésekről és pénzek visszaosztásáról. Lackner Csabát a választások után kizárták az MSZP-ből, képviselői mandátumát viszont nem adta vissza.

Kábítószerrel való visszaélés miatt is nyomoznak a kispesti szocialista botrány ügyében
Lackner Csaba lapunknak azt mondta, nem hallgatták ki az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik