Belföld

Megzsarolta kuncsaftját a prostituált, miután szexelt a testvérével és az anyjával is

A Veszprémi Járási Ügyészség bűnszövetségben, hivatalos minőség színlelésével elkövetett zsarolás, csalás és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat egy 20 éves nővel szemben, aki egészen fondorlatos módon húzott le több millió forintot kilenc társával egy férfitól az egyik Balaton-parti településen.

A férfi évek óta ismerte a nőt és annak a családját, hiszen pénzért az anyjával és testvérével is szexuális kapcsolatban állt. A nő és családtagjai „rendszeres pénzkereseti lehetőséget” láttak a férfiban, ezért elhatározták, hogy másként is pénzt szereznek tőle.

Így került sor arra, hogy a nő rávette a nála lakó két fiatalkorú lányt, hogy pénzért feküdjenek le a férfival, akik azután a pénzt a nőnek átadták, aki nyomban fel is élte a cinkostársaival. A 20 éves nő beszervezte az ismerőseit és a családtagjait, hogy magukat rendőrnek, sztárügyvédnek kiadva hívják fel a férfit, és közöljék vele, hogy tudomásuk szerint a kiskorú lányokkal létesített szexuális kapcsolata miatt büntetőeljárás van folyamatban ellene, majd fenyegetéssel pénzt szerezzenek tőle.

Azzal fenyegették, hogy börtönbe fog kerülni, ha nem fizet. A férfi összesen 5 millió 300 ezer forintot adott a nőnek, az anyjának és az egyik fiatalkorú lánynak. Ez azonban még mindig nem volt elég a nőnek, további 1,7 millió forintot csalt ki a cinkostársaira kitalált okokra, betegségre hivatkozva.

Kiemel kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik