Belföld

Gázsprayvel fújta le feleségét és lányát egy tatabányai férfi

Megelőző távoltartást rendelt el a Tatabányai Járásbíróság egy helyi férfival szemben, aki egy vita hevében feleségét és lányát is bántalmazta. A távoltartás 30 napja alatt a férfi köteles a feleségével közös lakóhelyüktől, valamint az asszonytól, közös lányuktól és annak lakóhelyétől is távoltartani magát, családtagjaival semmilyen formában nem létesíthet kapcsolatot.

A balhé abból robbant ki, hogy a férj sérelmezte, hogy az asszony az egyik szobában pakolt. Azt mondta neki, költözzön el, de ha elmegy, nem térhet vissza. A nő felhívta a lányát és elmondta, hogy a férfi megint agresszívan viselkedik vele és fél, hogy bántani fogja. Az anya és a lánya nem sokkal később a lépcsőházban találkoztak, megbeszélték, hogy az asszony elköltözik, ezért a nő visszament a lakásba összepakolni.

A lány a bejárati ajtó előtt maradt, amikor dulakodást hallott bentről. Be akart menni a lakásba, de mivel senki nem nyitott ajtót, ezért hívta a segélyhívót. Édesanyja kis idő elteltével kijött, s néhány táskát kitett a lépcsőházba, míg a férj bőröndöket dobott ki az ajtón.

A családfő ezt követően vitába bonyolódott a lányával is, majd elővett egy gázsprayt és lefújta vele a két nőt, majd becsukta a lakás ajtaját. Az asszonyt a mentők kórházba vitték. A helyi hatóságok nem sokat vacakoltak, és azonnal elrendelték az ideiglenes, majd a 30 napos távoltartást az agresszív férfival szemben.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik