Belföld koronavírus

A kórházi dolgozókat vádolja a szolnoki koronavírusos-részlegen őrjöngő férfi

Tagadja a bűnösségét az a koronavírus gyanúja miatt kórházba szállított középkorú férfi, aki pár nappal ezelőtt őrjöngeni kezdett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben. Balázsné Busku Terézia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi azt állította, hogy a kórházi dolgozók támadtak rá. Hozzátette, a Szolnoki Járásbíróság egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a férfit.

A középkorú férfit hétfő délután szállítottak a kórházba koronavírus gyanúja miatt. A férfi trágár módon szidalmazta a magyar egészségügyet és a kórházi dolgozókat, és a kivizsgálása befejezése előtt távozni akart. Amikor pedig visszatartották, akkor megpróbálta megütni az egyik kórházi dolgozót.

Az ügyészség tudomásul vette a letartóztatásról szóló végzést. A gyanúsított és védője azonban elsődlegesen szabadlábra helyezés, másodsorban pedig enyhébb kényszerintézkedés elrendelése érdekében fellebbezett. A Szolnoki Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt folytat nyomozást az ügyben.

Kiemelt kép: Marjai János /24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik