Belföld

Hajléktalan prostituált gyilkolt a Terézvárosban, tagadja a tettét

Tagadja a bűncselekmény elkövetését az a 41 éves nő, akit azzal gyanúsítanak, hogy késsel végzett az alkalmi ismerősével a Terézvárosban április 16-án – közölte megkeresésünkre Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője. Hozzátette, az ügyben eljáró nyomozási bíró szerint is megalapozott a gyanú, ezért egy hónapra elrendelte a nő letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a negyvenegy éves nő a VI. kerületi lakásban szurkált késelt meg egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azonnal belehalt a sérüléseibe.

Úgy tudjuk, hogy az emberöléssel gyanúsított T. Olga hajléktalan életmódot folytatott, és abból élt, hogy prostituáltként dolgozott. Egyszer már el is ítélték egy másik késelés miatt, ám abban az ügyben még nem született jogerős döntés.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója egyetértett a főügyészség indítványával és bűnismétlés veszélye miatt elrendelte a nő letartóztatását. A végzés végleges.

Frissítünk!

A rendőrség későbbi tájékoztatása szerint a rendőrorvos összesen negyven késszúrást talált az áldozaton. Mivel teljesen felvolt dúlva a lakás, ezért a nő vélhetően értékek után kutatott.

Kiemelt kép: Mihádák Zoltán /MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik