Belföld

Egy 19 éves fiú volt az angyalföldi sorozatbetörő

Elfogták az angyalföldi rendőrök azt a sorozatbetörőt, aki sorra járta és fosztogatta a társasházak pincéit, tárolóit. A bűncselekményekkel gyanúsított 19 éves fiút az egyik betöréstől néhány sarokra kapták el.

V. Sándor december közepétől keserítette a kerületben élők életét. Öt társasház pincéjébe és tárolójába tört be, és azokból a kerékpártól kezdve a zöldségeken, szerszámokon át mindent is lopott.

Egyedül az utolsó próbálkozásánál maradt zsákmány nélkül, ekkor fogták el a rendőrök. A fiatal betörő úgy bukott le, hogy egy nő szerdán hajnalban beszólt a rendőrségre, hogy a Béke úti lépcsőházukba valaki pont most akarja fetörni a tárolókat. A XIII. kerületi körzeti megbízottak öt percen belül a helyszínre értek, majd az elkövetőről megadott személyleírás alapján átkutatták a környező utcákat. A 19 éves férfit meg is találták a Gyöngyösi utcában.

Kiderült, hogy a férfi még öt betöréses lopással hozható összefüggésbe, melyeket kivétel nélkül a XIII. kerületben követett el.  V. Sándor elismerte a bűncselekményeket a gyanúsítotti kihallgatása során.

Kiemelt kép: Marjai János /24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik