Belföld

Gyászoló családhoz tört be egy férfi Mogyoródon, nagyon rosszul járt

Temetésről tért haza a szülei lakásába egy mogyoródi férfi, amikor az előzőleg kulcsra zárt ajtót résnyire nyitva találta. Mikor belépett a házba, hatalmas felfordulással és szétdobált holmikkal szembesült. Még fel sem ocsúdott, amikor egyszer csak egy idegen férfit látott kijönni az egyik szobából csavarhúzóval a kezében.

K. Miklós fenyegető mozdulatokat tett a hazaérkező férfi felé, de pechjére épp ekkor toppant be a lakásba a férfi édesapja is, aki a fiával közösen földre vitte az ablakon menekülni próbáló betörőt. Ezt követően pedig addig tartották sakkban, amíg ki nem értek a rendőrök. Mikor a járőrök megbilincselték akkor derült csak ki, hogy a lebirkózott férfi közel öt millió forinttal teletömött borítékokon és zacskókon hasalt, amiket nagy valószínűséggel a lakásból szedett össze.

A vas megyei származású 49 éves K. Miklós stoppal utazott Mogyoródra Győrből. Találomra választotta ki a települést és a házat is, amelynek egyik ajtaját a hátizsákjából elővett feszítővassal nyomta be, a másikat  pedig egyszerűen berúgta, miután kopogására senki nem felelt.

A rendőrség kezdeményezte K. Miklóst letartóztatását, amit el is rendeltek.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik