Belföld

Hajánál fogva vonszolta a párját a 83-as úton, vádat emeltek a húszéves férfi ellen

Személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves férfival szemben, aki tavaly októberben a hajánál fogva vonszolta a párját a 83-as főúton.

A vádirat szerint az elkövető ittasan, az elkerülő út melletti majorban szóváltásba került a nővel, aki emiatt otthagyta a férfit, és a főút mellett elindult gyalog. A férfi azonban nem akarta, hogy elmenjen, és gyalog utána ment.

Miután utolérte megütötte, és a hajánál fogva megragadta és elkezdte a major irányába vonszolni. A viedón jól látszik, hogy több autós is elment mellettük, ám senki nem állt meg a segítségért kiabáló nőnek segíteni.

A férfi egészen a major bejáratáig vonszolta a nőt. Az ügyészség letöltendő börtönt kért a letartóztatásban lévő férfire.

Figyelem!! A videót nem én készîtettem!! A videót letörölte a feltöltője, én visszatöltöttem!! Megkérek mindenkit aki teheti ossza meg, hátha meglesz az illető!! Úristen… Pápàn hajànàl fogva vonszolta vêgig a nőt… Ráadásul egy fő út mellett… A. Nő az életéért könyörög… Segitséget kiàlt… Ti autósok miért mentetek el mellettük csak úgy???? Ti videózók miêrt hagytàtok, hogy megalázza ezt művelje vele??? Szánalmasak vagytok!! Te pedig remêlem. Megleszel te nyomorék és têged is igy hurcolnak meg!!

Közzétette: Erdei Attila – 2019. október 18., péntek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik