Belföld

Nem lehet ott unokái temetésén a nagymama, aki vonat elé hajtott Kecskeméten

A szülők közös döntése alapján nem vehet részt az unokái temetésén a nagymama, aki a gyerekekkel együtt hajtott a vonat elé Kecskeméten még februárban, írja a Ripost.

A 8 éves Niki és 11 éves Alexandra február 16-án nagymamájuk mögött ült a kocsiban, amikor az asszony a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott az érkező Hírös Intercity elé.

A nagymama most a lap megkeresésére szűkszavúan arról beszélt, nagyjából mindent tud. Ezzel valószínűleg a baleset okára célozhatott.

Az édesanya, Farkas Rozália a lapnak úgy fogalmazott, egyre rosszabbul van.

Ahogy közeledik a temetés, egyre rosszabb. Hiányt érzek, állandóan arra gondolok, amikor itt voltak velem. Úgy érzem, ez sosem fog elmúlni. Hat gyermekem maradt, de én nyolcra gondolok

– fogalmazott.

Hozzátette, nem beszélnek a tragédiáról a volt férjével, de nem is kell.

Nem szeretnék találgatni. Jogosult vagyok megnézni a jegyzőkönyvet, abból ki fog derülni a volt anyósom vallomása. Én csak azt szeretném, hogy ne azt lássam majd, hogy a vallomásában rágalmazza a gyermekeimet, vagy arra fogja, hogy miattuk történt a baleset. Bevallom, ettől félek, de azt az apukának is elmondtam, hogy akkor nem lesz irgalom”

– nyilatkozott.

Kiemelt kép: MTI/Donka Ferenc

Ajánlott videó

Olvasói sztorik