Belföld

Megindokolta a paksi férfi, hogy miért firkált össze 12 épületet

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 22 éves helyi férfival szemben folytattak rongálás vétség elkövetése miatt.

Január 5-én lakossági bejelentést kapott a rendőrség, hogy az az éjszakai órákban, mert ismeretlen személy egy vendéglátóegység falát telefirkálta Pakson. Később kiderült, hogy az éjszaka folyamán további 11 helyen rongált meg ismeretlen személy házfalakat a városban oly módon, hogy fekete festékszóró spray-vel nonfiguratív jeleket fújt az ingatlanok homlokzatára — írta meg a Police.hu rendőrségi honlap.

A paksi rendőrök néhány órán belül azonosították a firkálással gyanúsítható személyt, egy 22 éves helyi férfit, akit még aznap előállítottak, elszámoltattak és gyanúsítottként hallgattak ki 12 rendbeli kisebb kárt okozó rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A fiatal a firkálásokat elismerte, tettét azzal magyarázta, hogy sokat ivott, mielőtt rongálni kezdett.

Az ügyben a büntetőeljárást a Paksi Rendőrkapitányságon befejezték, és a keletezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Kiemelt kép: Police.hu  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik