Belföld koronavírus

Eladó a koronavirus.hu, pedig péntektől már innen kellene tájékozódni

A kormány sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy péntektől a koronavirus.hu-n tájékoztatják a magyar lakosságot a koronavírussal kapcsolatos legfontosabb információkról, azonban az Index szerint a honlap jelenleg még eladó. A koronavírus.hu-n pedig nincsen használható információ.

A lap szerint mindkét oldalt magánember regisztrálta, a rövid i-vel írt oldalt január 21-én, a másikat január 31-én. Hozzáteszik: amennyiben a koronavírus.hu a kormány oldala, jó kérdés, hogy ki csap le azonnal a másikra, és milyen célra használja majd, de ugyanez a kérdés merül fel akkor is, ha már megvették a koronavirus.hu-t, de a mindössze egy betűnyi különbséget rejtő koronavírus.hu továbbra is magánkézben marad.

A koronavirus.hu oldalon mindössze annyi információt tudhatnak meg az állampolgárok, hogy az oldal eladó, és ajánlatot tehet tenni. A koronavírus.hu oldalon pedig mindössze olyan alapvető tudnivalókra figyelmeztetnek, mint a kézmosás fontossága vagy a zsebkendőhasználat, illetve arra is kitérnek, hogy senki ne egyen nyers húst.

Koronavírus: így érheti el az Operatív Törzs ügyeleti központját
Emailben és telefonon is keresheti a magyar szakembereket.

Kiemelt kép: koronavirus.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik