Belföld

Korábban is rappelt a fóti gyermekváros egyik lakója, akkor mégsem indult ellene vizsgálat

Korábban megírtuk, hogy vizsgálat indult a Fóti Gyermekotthonban, miután az egyik lakó, egy 17 éves fiú rapben fejtette ki véleményét a bezárásra ítélt gyerekotthon kapcsán. A klipet Szél Bernadett független országgyűlési képviselő megosztotta a Facebook-oldalán, a rappelő fiú egyik ismerőse hozzászólásában leírta, hogy retorzió érte a fiút. Állítólag az intézményvezetés vizsgálatot indított, és nem is engedi dolgozni a fiút – pedig nemcsak pénzkereseti lehetőség ez számára, hanem terápiás jellegű is – értesült a Népszava.

De Kislőrincz Dávid nem most rappelt először Fóton. A Facebookon egy néhány hónappal ezelőtti fellépéséről is van fent videó, és akkor semmi probléma nem lett belőle.

Fellépésen ;) (RAP)

Közzétette: Kislőrincz Dávid – 2019. november 15., péntek

Az új klip szövegében egyébként olyan mondatok szerepelnek, mint

Gyermekváros maradj még talpon, érted is szól most a hangom, az otthonunkat ne vegyék el tőlünk, mert amin áll, az a mi földünk

És

Mi a gyász van veled, ember, annyi pénzed van, mint a tenger, mégis tőlem akarsz most lopni, a pályáról így akarsz lemosni?

Meg

Menekült srácokkal riogatsz, kamukerítésről ha bizti írogatsz, mi Mohameddel rúgjuk kint a bőrt, te meg a kerítésednél állhatsz őrt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik