Belföld

Összeverte a párját egy tatabányai férfi, mert nem akart szexelni vele

Kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta élettársát, egy alkalommal azért, mert a nő nem akart vele szeretkezni.

A férfi vádlott és a nő 2017 júliusától 2019. október 22-ig élettársi kapcsolatban éltek Tatabányán. A férfi tavaly március közepén egy pékség előtt találkozott a nővel, de az asszony az ittasságát látva nem engedte meg neki, hogy hazamenjen vele. Ekkor a férfi szidalmazni, majd rángatni kezdte a nőt, hogy együtt menjenek haza.

A nő telefonon próbált segítséget kérni, majd kiabálni kezdett, végül a járókelők siettek segítségére, amely után a férfi elszaladt a helyszínről.

A férfi szeretkezni akart a nővel az otthonukban, ő azonban visszautasította a közeledését. A férfi ekkor megfogta a nő mindkét csuklóját és hátralökte. A lökés következtében a nő az erkély ajtó üvegezett részének esett, aminek a belső része kitört.

A férfi még ugyanebben a hónapban ököllel esett a nőnek, majd párnát nyomott az arcára. Az ügyészség közérdekű munka büntetést kért a bűncselekményt elkövető férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik