Belföld

„Ma itt meghalsz!” – közölte a volt élettársával, majd ájulásig fojtogatta és levizelte

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, mert ájulásig fojtogatta a volt élettársát, majd megalázta és újra fojtogatni, illetve verni kezdte.

A férfi nem tudta feldolgozni, hogy volt élettársa szakított vele. A nőt vasárnap a korábbi közös albérletükhöz hívta azzal az ürüggyel, hogy segítsen neki takarítani.

Miután a házban összeszólalkoztak és a nő távozni akart, a férfi ezt nem engedte meg. Bezárta az ajtót és fojtogatni kezdte volt élettársát, majd az elernyedt és földre került nőt le is vizelte. Ezután arra kényszerítette, hogy folytassa a takarítást, melynek során követte a nőt a fürdőszobába, ahol még három-négy alkalommal elszorította a nő torkát, illetve többször is arcon ütötte, miközben közölte vele, hogy „ma itt meghalsz”.

Ezt követően a férfi figyelme rövid időre másra terelődött és ezt kihasználva tudott csak elmenekülni a nő a házból. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság aljas indokból elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítja a férfit.

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte a támadó letartóztatását, mivel a szökésétől lehet tartani, illetve fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon hagyása esetén megkísérelné befejezni a megkezdett bűncselekményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik