Belföld

Rendőrök keltették a pizzafutárt tőrbe csaló és összeverő férfit – videóval

Nyilvános telefonfülkéből érkezett ételrendelés egy héttel ezelőtt a kora esti órákban. A futár a gőzölgő pizzával annak rendje és módja szerint el is indult a domonyi szállítási címre.

A közelben autózva már kezdett gyanakodni, majd miután elért a megadott utca végéig kiderült, hogy a házszám nem is létezik. Félreállva próbálta a rendeléskor rögzített telefonszámon utolérni az éhes ügyfelet, amikor a vezetőülés felőli ablak hirtelen berobbant és a következő pillanatban azonnal záporozni kezdtek a fejére az ütések.

A futárnak az ökölcsapások között sikerült hátramenetbe kapcsolni és elmenekülni támadója elől. Útközben vette észre a lábánál landolt téglát, amivel ripityára törték az üveget. A futár arca az ütésektől, keze és nyaka a berobbant üveg szilánkjaitól sebesült meg.

A gödöllői rendőrök néhány nap alatt azonosították a támadót, a 25 éves domonyi férfit, aki ellen jelenleg két másik, garázdaság és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt elrendelt büntetőeljárás is folyamatban van. A férfit hajnalban verték fel az álmából az egyenruhások.Vallomást nem tett, a terhére rótt bűncselekmény elkövetését pedig tagadta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik