Belföld

A drogmaffia főnöke mezítláb menekült – fotók, videó

Hat kábítószer-kereskedőre csaptak le a rendőrök.

A rendőrök 2019 nyarán tudták meg, hogy egy budapesti férfi alkalmanként kábítószert vesz, majd ad el. Feltérképezték a díler  kapcsolatrendszerét. Beazonosították a kereskedőt, aki neki árulta a drogot. Kiderült, a marihuánát, amfetamint, kokaint szervezetten terjesztették, más drogkereskedőkkel együtt, írta a police.hu.

A banda elfogására január 28-án hajnalra összehangolt bűnügyi akciót szerveztek. Hat helyszínen csaptak le és mind a hat férfit elfogták.

Fotó: Police.hu

A banda irányítója a rendőrök elől egy kartondobozzal a hóna alatt próbált elmenekülni, de utolérték.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A dobozból 133 gramm kokain, 705 gramm amfetamin, több mint 1 kiló marihuána került elő. A hat férfi otthonában további kábítószert, digitális mérlegeket, nagy mennyiségű készpénzt, mobiltelefonokat, valamint további bizonyítékokat foglaltak le.

A KR NNI debreceni nyomozói a férfiakat bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. bűnügyi őrizetbe vették őket. Előterjesztést tettek letartóztatásukra, amelyet az ügyészség indítványára a bíróság csütörtökön elrendelt. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik