Belföld

Húsforgató villát szúrt hozzátartozója mellkasába a mentősökre támadó férfi

Többször is összetűzésbe került a törvénnyel az a drégelypalánki férfi, akit három és fél év börtönre ítélt a Balassagyarmati Járásbíróság azért, mert szerszámnyéllel támadt a kiérkező mentősökre bő egy évvel ezelőtt – tudta meg a 24.hu.

A férfi azért, hogy a kiérkező egységet megakadályozza abban, hogy élettársa ellátását elvégezze, az ingatlan teraszáról “ide orvos nem fog bejönni, megölöm az orvost, szétverem a fejét” fenyegetést intézte a kiérkező két főből álló orvosi egység tagjai felé, majd magához vett egy félméteres szerszámnyelet, és tovább szitkozódva az ügyeleti kocsihoz ment. Ezt követően közölte velük, hogy ha megpróbálnak bemenni a lakásba, akkor szét fogja verni az orvos fejét. Végül csak a rendőri jelenlét biztosítását követően kerülhetett sor a nő ellátására.

Megtudtuk, hogy a férfi ellen több eljárás is indult korábban garázdaság és lopások miatt. Jelenleg pedig azért van letartóztatásban, mert többször is megszúrta az élettársa féltestvérét. Ezt megerősítette lapunknak Bárány Dávid, a Balassagyarmati Törvényszék sajtótitkára is.

Jelenleg azért van letartóztatásban a férfi, mert az élettársa féltestvérét baltával, vascsővel ütlegelte, valamint húsforgató villát szúrt a mellkasába és a hasába is. Súlyos testi sértés kísérlete miatt indítványozták a letartóztatását, ez azonban életveszélyt okozó testi sértés kísérletének is minősülhet. Ezért a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását

– mondta Bárány Dávid, hozzátéve, a férfi többször is bocsánatot kért a mentősöktől az eljárás során.

„Ide orvos nem fog bejönni, megölöm, szétverem a fejét" – rendőri segítség kellett egy beteg ellátásához
A drégelypalánki férfi szerszámnyéllel fenyegette a kiérkező orvosokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik