Belföld

Rablásokkal ünnepelte, hogy megszüntették a letartóztatását

Két rablást is elkövetett egy nap alatt az a 19 éves férfi, akinek január 6-án szüntették meg a letartóztatását.

A férfi előbb egy 39 éves férfi kezéből tépte ki a táskáját, majd elfutott. A férfi utánakiabált, mire az elkövető visszaszaladt hozzá és több ízben ököllel arcon ütötte amitől a férfi a földre esett. Ezután az elkövető megpróbálta kivenni a kabátzsebéből a pénztárcáját és a mobiltelefonját, ami csak azért nem sikerült, mert a férfi ellenállt, a közelben pedig a dulakodásra felfigyelve megállt egy autó, így ennek hatására az elkövető elmenekült.

Pár perccel később a 19 éves férfi az előző helyszíntől nem messze megszólított egy 57 éves nőt, akit a földre rántott és testszerte megütötte illetve megrúgta. A verés közben közölte a nővel, hogy ha nem adja oda a táskáját összeszurkálja. A támadó miután megszerezte a nő értékeit elmenekült.

A Gödöllői Rendőrkapitányság a férfit két rendbeli rablás bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként, akinek letartóztatását indítványozta a Gödöllői Járási Ügyészség mivel megalapozottan feltehető, hogy jelenléte az eljárás során más eszközzel nem biztosítható illetve fennáll a bűnismétlés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik