Belföld

Meztelenül menekült a nő kegyetlen férje elől

Bezárta, megöléssel fenyegette, ütötte, rúgta a nőt. A féltékeny baranyai férjet 1 év 4 hónapra ítélték, de végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztették.

A Szigetvári Járásbíróság szerint K. S. a feleségével közösen nevelték az asszony előző házasságából származó gyermekét és közös gyermeküket. Miután házasságuk megromlott, a nő a két gyerekkel albérletbe költözött, de férje rendszeresen látogatta őket. Így tett 2018. július 3-án is, amikor a gyermekekre a nagyszülők vigyáztak.

Este beszélgettek, amikor a féltékeny férfi számonkérte a nőt, megütötte, amitől a földre esett, majd hajánál fogva berángatta a szobába, ahol az ágyra dobta, miközben életveszélyesen megfenyegette. Kiment a konyhába egy késért, levagdosta felesége ruházatát és közölte, hogy szexet akar. Ez elmaradt, de a nőt testszerte ütlegelte, rugdosta, a kés hegyével több helyen megkarcolta a testét, a haját levágta, hogy ne kelljen soha többé senkinek.

Éjjel még többször megütötte és megfenyegette, hogy meg fogja ölni. Egy idő után mindketten elaludtak, de a vádlott bezárta a ház ajtaját és a kulcsot elrejtette, hogy a nő ne tudjon elszökni. Hajnalban a férfi újra szidalmazni kezdte a nőt, megragadta a torkát. megismételte, hogy megöli. A kést többször belevágta az ágyba.

Amikor reggel a vádlott kiment a konyhába, a nő kinyitotta a szoba ablakát, meztelenül kiugrott az udvarra, elfutott a közeli tó felé, miközben segítségért kiabált. A vádlott késsel a kezében a üldözte. Az asszony a tóba ugrott, noha nem tudott úszni. Férje kihúzta a vízből, visszaráncigálta a házba, ahol kétszer megütötte, majd újra mindketten elaludtak.

Később a nő felébredt, elvette a vádlott mobiltelefonját, küldött egy sms-t a barátjának, aki értesítette a rendőrséget. A sértett dobhártyaszakadást szenvedett el, teste több mint 10 százalékán zúzódások keletkeztek. Sérülései együttes tartama a nyolc napot meghaladta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik