Belföld

Őrsi Gergely tagadja, hogy drogot fogyasztott volna

A II. kerület frissen megválasztott polgármestere minden vele szemben felmerült vádat tagadott az Indexnek adott interjúban. Őrsi Gergely azt mondta, nem vett részt szexorgián Molnár Zsolttal, és nem fogyasztott drogot sem.

Egy Angyal Ügyvédje néven indított blog még pénteken írt arról, hogy egy parlamenti képviselő és egy frissen megválasztott polgármester évek óta egy VI. kerületi társasházba járt prostituáltakkal szexelni. A szocialista Molnár Zsolt az Atv-nek ismerte el, hogy őt próbálták zsarolni, később pedig Őrsi közölte a saját Facebook-oldalán, hogy ő a másik zsarolt politikus.

Őrsi azt mondta, kapott az Angyal Ügyvédje nevű blogtól egy sajtómegkeresést, amiben megkérdezték, mi a véleménye a Borkai-ügyről, vett-e részt ilyen rendezvényeken, illetve arról érdeklődtek, hogy egy kollégája milyen jogviszonyban áll a polgármesteri hivatalnál. Őrsi azt mondta, soha semmilyen drogpartin nem vett részt, az Old Rams Pubban ugyan járt már, de ritkán. Szerinte 2011 elején volt egy időszak, amikor megfordult ott, de csak alkoholt fogyasztott, drogot soha. Elmondta, hogy ha kell, a drogtesztet is vállalja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik