Belföld

Videón, ahogy utcán vonszol egy kutyát a brutális váci állatkínzó

Brutálisan összevertek egy kutyát a váci vasútállomás közelében. A Segítő kezek az Állatokért nevű csoport vezetője szerint a férfi előbb egy nadrágszíjjal, majd ököllel esett egy kutyának pár nappal ezelőtt. A 24.hu megszerezte a borzalmas állatkínzásról készült videót. Ezen jól látszik, ahogy a férfi a járókelők között, az aszfalton vonszolja az összevert, magatehetetlen állatot.

Előbb nadrágszíjjal verte, majd feltette a falra és ököllel ütötte a fejét. Ezt követően az utcán vonszolta a magatehetetlen kutyát, majd kikötötte egy élelmiszerbolt elé

– mondta Makrai Krisztián, a csoport vezetője, aki szerint más probléma is van a férfivel.

 

Erről az emberről annyit kell tudni, hogy egy drogos, akinek Ördög a beceneve. Rendszeresen zaklatja és fenyegeti a helyi gyerekeket is, hogy megszúrja őket egy heroinos tűvel, ha nem adnak pénzt neki.

– tette hozzá.

A Szurkolók az állatkínzás ellen elnevezésű csoport szerint a kutya nem az állatkínzóé volt, hanem egy kapunyitás alkalmával szökött meg a gazdájától, aki már nagyon kereste.


A helyiek mindenképp szerették volna, hogy megbűnhődjön a férfi a bűncselekmény miatt, ezért felvették videóra, ahogy számon kérik az állatkínzót. Ebben az elkövető azt mondta:

„Köcsög volt kutya, ezért kézfejjel kapott az orrára, hogy „megcsicskuljon”.

Megkerestük a Pest megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, hol tart az ügy, az alábbi választ kaptuk Szabóné Berki Biankától:

„Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Váci Rendőrkapitányság állatkínzás és más bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást egy 38 éves férfi ellen. A nyomozás jelenleg folyamatban van, annak részleteiről bővebb tájékoztatást jelenleg nem kívánunk adni”

– közölte.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2723147947743808&id=1366119676779982

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik