Belföld

Elismerte a bűncselekmény elkövetését a nevelőapját szíven szúró sükösdi fiú

Életveszélyt okozó testi sértésről emberölés kísérletére módosították a gyanúsítást annak a sükösdi fiúnak az ügyében, aki késsel támadt az anyja élettársára idén júniusban.

A 15 éves fiú szóváltásba keveredett az anyja barátjával, a nézeteltérés pedig odáig fajult, hogy a mellkasába szúrt egy kb. 15 cm-es kést. A férfit az újraélesztést követően, eszméletlen állapotban szállítottak a Bajai Kórházba és azonnali, életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A fiú a rokonaihoz menekült, ám őt a rendőrök rövid időn belül elfogták, majd életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

A fiú állítólag azon veszett össze a nevelőapjával, hogy a férfi egy kiskutyával állított be hozzájuk. A tini ugyanis semmiképp nem szerette volna befogadni a házukba az állatot. Úgy tudjuk, hogy a letartóztatásban lévő fiú a tények tekintetében elismerte a bűncselekmény elkövetését a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya lezárta a nyomozást, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik