Belföld

Droglaborra csaptak le Csongrád megyében 

Rengeteg amfetamint, új pszichoaktív anyagot foglaltak le.

A K. Éva és K. Lászlóné márciustól naponta árultak úgynevezett dizájner drogokat több szegedi fogyasztónak. Az új pszichoaktív anyagot V. Éva és J. Zoltán egy szatymazi házban dolgozta fel, azt V. Éva juttatta el drogkereskedő társainak és más fogyasztóknak, írja a police.hu.

A nyomozók kedden a szatymazi házban olyan droglabort találtak, amely amfetamin előállítására, új pszichoaktív anyag feldolgozására szolgált.

89 gramm amfetamint, a kábítószer gyártásához szükséges vegyszereket, készpénzt, míg két szegedi ingatlanban összesen 44 darab kábító hatású anyaggal átitatott papírlapot foglaltak le.

A három nőt és férfi társukat előállították a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra. Bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás. V. Évának és J. Zoltánnak bűnszövetségben elkövetett kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell. A gyanúsítottakat kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik