Belföld

„Kurva arabok” – Külföldieket dobált üvegekkel egy férfi a 17-es villamoson

Megtámadtak egy külföldi, fekete állampolgárokból álló társaságot szombaton éjjel a 17-es villamoson Budapesten, írja a Mérce.

Agwaza Moses, a megtámadott társaság egyik tagja a lapnak elmesélte, azt követően szálltak át a 17-esre a 47-es villamosról, hogy egy feltehetően részeg ember ütni kezdte a villamos ablakát a megállónál az ülőhelyüknél, de a másik járatra is követte őket.

A férfi agresszívan üvöltözött velük, ezért a sértettek a villamos vége felé húzódtak, mire az elkövető üres alkoholos üvegeket hajigált feléjük. Sőt, a felvételek alapján egyiküket közvetlen közelről is próbálta megütni.

A bántalmazó többek közt „kurva araboknak” nevezte a külföldieket, aztán amikor már teli alkoholos üveget dobott feléjük, kihívták rá a rendőrséget.

Moses a Mércének elmondta, a rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, és hamar el is fogták az azóta a helyszínt elhagyó garázdákat, akiket előállítottak.

Bár komoly fizikai sérülést nem szenvedett senki, az eset megrázóan hatott a társaság tagjaira. Azt azért megjegyezték, hogy a villamoson utazók közül senki nem segített nekik a támadó ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik