Belföld

A csúcsvezetőt feljelentő ezredesnő szerint el akarják tusolni az ügyét

Bár már több mint három és fél hónap eltelt a történtek óta, még mindig nem hallgatták ki azt az ezredesnőt, aki azért jelentette fel a vezérőrnagyként dolgozó felettesét, mert állítása szerint a férfi megverte őt. Ezt a feljelentést tevő asszony nyilatkozta az ATV híradójának. A gyanú szerint a vezérőrnagy többször is megütötte a nőt a rendőrség Teve utcai székházában, miután az véget vetett titkos kapcsolatuknak.

Ököllel belevágott a karomba. Kiabált, hogy nem állsz meg és rácsapott a nyakamra, és akkor ott elkezdett rángatni. Rálépett a jobb lábamra, de úgy, hogy tiszta zúzódás lett a lábfejem

– nyilatkozta a rendőrnő. A nő szerint idén nyáron durvult el a helyzet közte és a felettese között. A nő nem sokkal korábban jelentette be, hogy szakítani akar.

Az ezredes elmondása szerint augusztus elején jelezte az országos rendőrfőkapitánynak, hogy megütötte a felettese. Másnap az ügyfélkapun keresztül megtudta, hogy átrendelték egy másik egységhez. Állítása szerint azóta semmilyen előrelépés nem történt az ügyében.

Senki nem hívott fel, hogy jól vagyok, mi van velem, hogy képzelem, vagy bármiféle vizsgálatot tegyenek, vagy meggyőződjenek arról, hogy itt mi is történt, vagy érdeklődjenek. Tehát semmi ilyen nem történt és én azt éreztem, hogy ezt az ügyet el akarják tusolni

– tette hozzá.

A Népszavának a nő korábban arról beszélt, hogy a férfi házassági ígéretet tett neki, de nem tartotta be a szavát. A nőnek egy idő után elege lett a szeretői státuszból, és bejelentette a szakítást. Elmondása szerint a férfi nem volt hajlandó elfogadni, hogy véget ért a kapcsolatuk. Ezért hónapokon keresztül zaklatta, fenyegette. Kisebb fizikai inzultusok korábban is előfordultak, de július 30-án már fájdalmas és látható nyomai maradtak a tettlegességnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik