Belföld

Milliókkal vert át egy nyugdíjast két nő

Házassággal, rontás levételével hitegették.

Milliókat csalt ki két nő egy nyugdíjastól Békés megyében, írja a police.hu. Egy 40 éves szarvasi nő évekkel ezelőtt, egy társkeresőn ismerkedett meg a kétsopronyi férfival, akit a minap újra felhívott, hogy találkozzanak.

Kunszentmártoni keresztanyjával együtt látogatták meg a férfit, akit azzal hitegetett, hogy szeretne hozzámenni feleségül. A férfit elvitték Kétsopronyból Kunszentmártonba, a gyanú szerint rávették arra, hogy nemrégiben örökölt pénzét vegye ki a bankból,

mert le kell róla venni a rontást.

A milliókat november 12-én átvették a férfitől, másnap pedig elterelték figyelmét és a háza kamrájából is el akarták vinni az ott elrejtett pénzt.

A nyugdíjas egyik rokona és a település polgármestere megtudták, hogy idegenek vannak az egyedül élő férfinél, ezért elmentek hozzá, amikor pedig kiderült, hogy a nőknél van a megtakarított pénze, értesítették a körzeti megbízottat.

A két nőt elfogták, a Békéscsabai Rendőrkapitányság csalás miatt őrizetbe vette őket. A pénzt a nyomozók hiánytalanul lefoglalták és visszaadták a férfinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik