Belföld

Szerelemféltésből késelte halálra barátját

Kezdeményezték a kiskunfélegyházi férfi letartóztatását.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés miatt indítványozta az 54 éves férfi letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint november 8-án egy késsel mellkason szúrta egyik barátját, aki a helyszínen meghalt.

A 54 éves kiskunfélegyházi gyanúsított a lakásában szerelemféltés miatt keveredett konfliktusba a sértettel, a vita közben elővett egy kést, amivel egyszer mellkason szúrta a sértettet, majd telefonon értesítette a rendőrséget.

A mentősök próbálták a sértettet újraéleszteni, de nem jártak sikerrel, a rendőrök a gyanúsítottat a lakásán őrizetbe vették, az ügyészség szerint letartóztatása indokolt, mert büntetett előéletű gyanúsított esetében a bűncselekmény súlyossága, büntetéssel fenyegetettsége miatt tartani kell attól, hogy elszökne, elrejtőzne, a még ki nem hallgatott tanúkat megfélemlítené.

Az ügyészség szerint a bűnismétlés veszélye is indokolja a  letartóztatás elrendelését, amiről a Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírója hétfőn dönt.

egy férfi Kiskunfélegyházán (Lokál)Megszúrta lakótársát egy 54 éves férfi Kiskunfélegyházán pénteken, a sértett belehalt sérülésébe. Az elkövető a történteket bejelentette a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik