Belföld

A VII. kerület nyilvánosságra hozta a Czeglédyvel és a korábbi vezetés alatt kötött ügyvédi szerződéseket is

Két szerződést kötött a DK-s Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával a DK politikusa, Niedermüller Péter polgármester által vezetett VII. kerületi önkormányzat – derül ki a kerület által közzétett szerződésekből.

Idén év végéig szólnak a szerződések, vagyis két hónapra. Az egyik értelmében Czeglédy ügyvédi irodája áttekinti az önkormányzat és annak cégei szerződéseit, javaslatot tesz velük kapcsolatban, és a folyamatban levő peres eljárásokat is áttekinti. A másik szerződés értelmében pedig ellátja a képviseletet személyiségi jogi és sajtó-helyreigazítási eljárásokban, valamint a kerület sajtókiadványait is átnézik. Mindezekért havonta és szerződésenként 500 ezer forint plusz áfát kap az ügyvédi iroda, vagyis mindösszesen nettó 2 millió forint plusz áfát.

Emellett a kerület nyilvánosságra hozza az eddigi, fideszes vezetés alatt kötött ügyvédi szerződéseket is. Ezen az oldalon gyűjtik.

Czeglédy ügyvédi irodájával a DK-s vezetésű önkormányzatok által kötött szerződések szombaton derültek ki, a Momentum kiakadt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik