Belföld

Meghosszabbították Habony emberének 700 ezer forintos állását a szegedi egyetemen

A Szegedi Tudományegyetem hivatalosan is meghosszabbította Kobza Miklós megbízását, amely most már 2020. augusztus 31-ig tart – közölte az egyetem válasza után a magyarnarancs.hu.

Kobza Miklós, Orbán Viktor egykori fotósa, az MTVA korábbi sajtófőnöke, Habony Árpád bizalmi embere a sajtóban megjelent információk szerint kulcsszereplője volt a Botka László elleni fideszes kampánynak Szegeden. A magyarnarancs.hu szerint egyenesen

neki kellett felépíteni a szocialista polgármester elleni kampányt.

Sőt, egy időben állítólag még Kubatov Gábor pártigazgató is leköltözött – ám hiába, mert Botka főlényesen nyert Nemesi Pál ellen vasárnap.

Többször lábon lőtte magát a Fidesz a szegedi kampányban
A Szeviép-ügyet a Fidesz polgármesterjelöltje miatt ejteni kellett, Kubatov és Lázár a sajtóban üzenget egymásnak, így maradt a migránsozás, ám ez ügyben Pintér Sándor meghazudtolta a miniszterelnököt.

Az egyetem még azt írta Kobza feladatairól: „közreműködés a 2020/2021-es beiskolázási év hallgatói toborzási munkafolyamataiban, különös tekintettel az egyetem országos sajtómegjelenéseinek szervezésére, és az SZTE országos, továbbá nemzetközi imázsának további megerősítésére.

Kiemelt kép: Bielik István /24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik