A következő élő közvetítés része Borkai Zsolt kedden kiáll a sajtó elé, Tarlós István összecsomagolt

Reviczky Gábor attól tart, kirakják az önkormányzati lakásból

Nagyon csalódott a budapesti önkormányzati választások eredménye miatt Reviczky Gábor színész, legalábbis a Hiteles Hírek Facebook-oldalán megjelent interjú szerint.

Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas változásokon ment át az ország és a főváros? Az ellenzék pont ezen változások ellenében kampányolt. Karácsony Gergely is már korábban elmondta, hogy leállítaná az egyébként nemzetközi díjakat is elnyert ligetprojektet. Hogy lehet egy ígérgetős emberre bízni Budapestet?

mondta a színész, akivel kapcsolatban szeptemberben derült ki, hogy a ferencvárosi fideszes polgármester, Bácskai János javaslatára egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhetett a Ferenc téren. A Fideszt vállaltan régóta támogató színész szerződése egy évre szól, az ingatlant nem sajátíthatja ki, havonta 138.962 forintot kell fizetnie.

Bácskait azonban vasárnap legyőzte az ellenzéki Baranyi Krisztina és a Bácskai mellett kampányoló Reviczky most aggódik, hogy mivel Baranyi robbantotta ki a lakásügyet, most ki fogja rakni onnan.

Reviczky Gábor elkeseredettKirúgják az önkormányzati bérlakásából?Nagyot csalódott az emberekbenElvesztette a…

Közzétette: Hiteles Hírek – 2019. október 14., hétfő

Kiemelt kép: MTI/Zih Zsolt

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik