A következő élő közvetítés része Karácsony Gergely az új főpolgármester, tíz megyei jogú városban győzött az ellenzék

Tarlós: Amit Borkai tett, az vállalhatatlan, kirívó, védhetetlen, közönséges és méltatlan

Tarlós István szerint az ellenzék megtéveszti az embereket betarthatatlan ígéretekkel, és a kampány nem arról szól, amiről kellene. Erről a főpolgármester beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Akik most hirtelen indulatból, vagy jogos felháborodásból otthon maradnának, gondolják meg, hogy megteszik-e ezt

– hangsúlyozta. Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltről azt mondta, Zugló az egyetlen hely, ahol Karácsony teljesítményt tudna felmutatni, de erről ő hónapok óta hallgat – fogalmazott, hozzátéve, pedig a kerületben voltak fizetésképtelenségre irányuló bírósági kezdeményezések és kifizetetlen számlákat titkosítottak.

A főpolgármester szerint Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt tájékozatlanságát és gátlástalanságát támasztják alá a 3-as metróról tett kijelentései is, és ebben az ügyben szerinte azt sem tudja, miről beszél.

A főpolgármester-jelöltek közül leginkább Puzsér Róbertet kedveli, mert ő elmondása szerint nem törekszik arra, hogy más képet mutasson magáról, mint ami valójában.

Borkai Zsolt botrányára kitérve azt mondta, nagyon megneheztelt a győri polgármesterre, és az a határozott álláspontja, hogy amit ő tett, „az vállalhatatlan, kirívó, védhetetlen, közönséges és méltatlan”.

Nem tudom, miért nem vonja le saját maga a konzekvenciát, igazság szerint Borkainak le kellene mondania, mert sokak teljesítményét kérdőjelezi meg

– fogalmazott a főpolgármester.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik