Belföld

Hadházy: Teniszpályás luxusbirtoka van Borkainénak

Teniszpályával és istállóval is rendelkező birtoka van Sokorópátkán Borkai Zsolt győri polgármester feleségének – írta a Facebookon Hadházy Ákos független parlamenti képviselő. A politikus szerint a fegyveres őrökkel őrzött birtok hat összevásárolt telekből állt össze és ennek igazolásaként a tulajdoni lapról is töltött fel képet.

Borkainé Havassy Myrtill telkén – írja Hadházy – néhány évvel ezelőtt még semmi nem volt, 2012 óta azonban felhúztak egy központi épületet, valamint van istálló, karám, szőlő és egy kiserdő is található. Sőt, a politikus állítólag azt hallotta a háznál dolgozó építőmunkásoktól, hogy egy jakuzzit is építettek, valamint azt, hogy az egész, 4 hektáros területet alagcsövezték, amelynek a költsége több tízmillió forint.

Ismerje meg Borkai polgármester feleségének egészen elképesztő méretű birtokát! Egyelőre csak kívülről, illetve a Google…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2019. október 10., csütörtök

Ahogy azt korábban megírtuk, az egy győri általános iskolában tanító polgármester-feleség kapcsolatban áll egy önkormányzati céggel, ugyanis ő email-címét adták meg több sportrendezvénynél is a Győr Projekt Kft. kapcsolattartójaként, a Győr Projekt pedig Győr megyei jogú város önkormányzatának 100 százalékos tulajdonában áll, amelyben a tulajdonos képviselője Borkai Zsolt. Ennek a társaságnak volt a feladata a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra a sportlétesítményeik fejlesztése, az önkormányzati ingatlanok működtetése, de turisztikai feladatokat is ellát, és több mint 16 milliárd forint közpénzből juttatott támogatást kapott.

Kiemelt kép: Hadházy Ákos/Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!