Belföld

Megbukott a hazugságvizsgálaton a barátnőjével végző óbudai gyilkos

Megbukott a hazugságvizsgálaton az a 26 éves budapesti férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a 18 éves barátnőjét Óbudán. Sz. Tamás a folytatólagos kihallgatása során bevallotta, hogy ismerte a lányt, és azt is elismerte, hogy járt a helyszínen, de kitartott, amellett, hogy nem bántotta.

Mint ismert egy kertész füvet nyírt Óbudán az egyik Ladik utcai ingatlannál, amikor az elhagyott épületben egy összeroncsolt fejű női holttestet talált. Ezt követően szólt a telek tulajdonosának, akivel értesítették a rendőrséget.

Sas Tamás, a BRFK őrnagya a Zsaru magazinnak azt mondta, hogy már a helyszíni szemlén egyértelművé vált, hogy az elhagyott épület hajléktalanok szálláshelye. A talaj átvizsgálásakor az áldozatéra hasonlító kitépett hajszálakat, valamint vérnyomokat találtak a helyszínen. A nő sorozat-bordatöréseket szenvedett, a mellkasát összenyomták és a mája is megrepedt.

Kiderült, hogy a nő néhány hónappal ezelőtt került szerelmi viszonyba Sz. Tamással. Kimaradt az iskolából, majd élettársa lett a férfinek. Sz. Tamást szeptember 24-én igazoltatták, hamis adatokat diktált be, ezért előállították. A kapitányságon kiderült, hogy a férfi ellen a Tatabányai Járásbíróság lopás és magánlaksértés miatt már elfogatóparancsot adott ki, ezért átszállították a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

A férfit emberölés gyanúja miatt hallgatták ki. A folytatólagos kihallgatása során elismerte, hogy ismerte a lányt, de nem ismerte be a bűnösségét. A poligráfos vizsgálaton azonban elbukott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik