Belföld csatatér 2019

Mága Zoltán fellépett a templomban, de mit ad Isten, pont ott kampányolt Hende Csaba is a helyi fideszes jelöltnek

Mága Zoltán szeptember 12-től október 12-ig, vagyis pont egy nappal az önkormányzati választások előttig turnézik Magyarországon, és egy hónap alatt harmincnál is többször lép fel templomokban, írja a 444.hu. A koncertek legutóbbi állomása pont Szombathely volt, ahol Mága a saját honlapjára olyanokat nyilatkozott, hogy

Számomra erőt ad az évtizedeken át becsületes munka által megrepedezett kezek szorítása, a megfáradt, ráncos arcok mosolygása, mert hiszem, hogy Isten a szívünkben lakozik, és közelségét érezzük azokban a meghitt, felemelő pillanatokban, amikor kifejezhetjük egymás iráni őszinte tiszteletünket.

De befért a tudósításba az is, hogy

a hangversenyen részt vett Puskás Tivadar polgármester, Balázsy Péter címzetes egyetemi docens, Vas megye főjegyzője, aki a múlt év elején állami kategóriában elnyerte Az Év Fiatal Vezetője 2017-pályázat első díját, valamint a megyei és egyházi intézmények vezetői.

Balázsy két évvel ezelőtti díját azért említhette meg Mága, mert éppen ő Szombathely fideszes polgármesterjelöltje. A jegyző egyébként a jelenlegi polgármester és Hende Csaba parlamenti képviselő mellett ülte végig a koncertet, és Hende közvetlenül a lelkész után emelkedett szólásra, majd Balázsyról beszélt, akit a közönséggel is megtapsoltatott.

Szombathelyen egyébként az ellenzéknek van esélye átvenni a hatalmat a választáson, ezért is írunk részletesen róla Csatatér című sorozatunkban. Mága Zoltánról pedig nemrég megírtuk, hogy a tao-rendszer egyik nagy nyertese lett, mert 350 millió forintnyi állami támogatást kapott a turnéjára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik