Belföld

Halálos fenyegetést kapott Keszthely ellenzéki képviselőjelöltje

Miután a jobbikos Weller-Jakus Tamás, a keszthelyi Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület képviselőjelöltje és elnöke írt egy Facebook-posztot arról, hogy Mészáros Lőrinc utalta át az utolsó 100 millió forintot Zente gyógykezelésére, többek között olyan telefonhívásokat kapott, mint hogy

Többünk nevében, meg fogjuk ölni ezért a Zente-féle megszólalásért! (…) Addig ütöm, amíg mozog, a f.szszopó k.rva anyjáról írjon ilyeneket.

A Mérce azt írja, a bejegyzést a politikus azután távolította el az oldaláról, hogy egy Fidesz-közeli propagandablog kitette azt, illetve felháborítónak nevezték, hogy szerintük a keszthelyi jelölt Zente betegségéért a kormányt hibáztatja.

Weller-Jakus Tamás elmondta, a Keszthelyen működő Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) Facebook-oldalára kikerült, rögzített telefonhívást valóban ő kapta egy kijelzett, de számára ismeretlen mobiltelefonszámról.

A politikus feljelentést tett az ügyben a rendőrségen, de még várja az értesítést arról, hogy indul-e nyomozás az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik