Belföld

Kiakadtak a fideszesek, amiért Fidesz-logót ragasztottak a plakátjaikra

A Mérce írta meg, hogy a Fidesz józsefvárosi alapszervezete fizetett hirdetésben tolja Facebookon, hogy Fidesz-logót ragasztott a plakátjaikra a VIII. kerületi MSZP-s Camara-Bereczki Ferenc. Azonban nem azért, mert örülnek a dolognak:

Pikó András és csapata azt ígérték, hogy békén hagyják a plakátjainkat! Hazudtak, mint mindig!🤥

– írták a videóhoz, amelyben a helyi polgármesterjelölt kampányában dolgozó, önkormányzati képviselőjelöltként is induló Camara-Bereczki elmondja, hogy azért akciózott, mert Sára Botond bár a Fidesz polgármesterjelöltje, mégis „miniatürizált Fidesz-logókkal kampányol.”

Ezzel egyébként nincs egyedül Sára Botond, egy sor jelenleg is polgármesterként dolgozó fideszes van, aki éppen csak jelzésértékűen használja a pártlogót.

Mintha szégyellné a pártját néhány fideszes jelölt
Néhány polgármesterjelölt eldugta a pártlogókat.

A kerületben egyébként eléggé eldurvult a kampány: Pikó András plakátjait is sorra rongálják, de ennél sokkal komolyabb ügy, hogy miután a Magyar Nemzet ajánlások másolásával gyanúsította meg az ellenzékieket, a rendőrség pár napra rá házkutatást tartott, és két laptopot le is foglaltak.

Pikó mellett ezután kerületi szinten nagy, közel kétezer fős tüntetést szerveztek, ahol Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt és más prominens fővárosi politikusok is megjelentek. Pikó kampánycsapata és a fővárosi ellenzékiek is világossá tették, hogy szerintük a Fidesz rágalomhadjáratot indított ellenük, és állítják, hogy csalásról szó sincs.

Kiemelt kép: Józsefváros Fidesz / Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik