Belföld

Kisgyermekével a karjában rugdosta és verte össze a feleségét egy férfi Szolnokon

Felfüggesztett börtönre ítélte a Szolnoki Törvényszék azt a harmincas éveiben járó férfit, aki egyik kezében a gyereket tartva verte össze a feleségét 2017 karácsonyán.

Az ittas férfi először nem sokkal éjfél előtt a lakásukban emelt kezet a feleségére. Az asszony az utcára menekült, de a férfi követte, utolérte, és többször megütötte és megrúgta, amitől a nő a fagyos járdára esett. A férj azonban nem kegyelmezett, és többször belerúgott a földön fekvő feleségébe, majd megráncigálta a haját és elment.

Az asszony nem mert hazamenni, ezért az egyik közeli ház lépcsőjére ült. A férj éjfélkor, a kezében a hétéves gyermekükkel a keresésére indult. Mikor rátalált, felszólította, hogy menjen haza. Az asszony nemet mondott, amitől a férfi ismét dühbe gurult. Megint ütni, rugdosni kezdte a feleségét. A hajánál fogva ráncigálta, a szemeit nyomkodta, majd erősen ellökte és rugdosni kezdte.

A férfi hirtelen elvesztette az egyensúlyát, és a hétéves gyermekével a kezében ráesett a feleségére, de még ezután is az asszony fejét ütlegelte. Végül felkelt, karjába vette a gyermeket, és hazavitte, magára hagyva a feleségét.

A Szolnoki Járásbíróság tavaly novemberben 1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évre – felfüggesztett fogházra ítélte a férfit első fokon. A Szolnoki Törvényszék helybenhagyta a bíróság döntését.

Fotó:Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik