Belföld

14 éves kislányt akart elhurcolni a 38 éves férfi 

A gyerek nem akart elmenni vele, ezért életveszélyesen megfenyegette, bántalmazta.

Személyi szabadság megsértése, kényszerítés és súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoznak Á. Róbert ellen. A 38 éves nyíregyházi férfi szeptember 8-án 5 óra körül arra akarta kényszeríteni egyik ismerősét, hogy Szolnokra utazzon vele.

A 14 éves lány nem akart elmenni vele, ezért a karjánál fogva rángatta, késsel életveszélyesen megfenyegette, bántalmazta. Ezt látva a lány védelmére kelt egyik fiú ismerőse, akit a férfi szintén életveszélyesen megfenyegetett – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 38 éves férfi ezután egy közeli kocsmába vitte a lányt, együtt italoztak, majd a gyanúsított megkérte egyik barátját, hogy vigye fel Budapestre, a lányt pedig egy általa megadott nyíregyházi címre hazaszállították.

A budapesti rendőrök az elfogatóparancs alapján körözött férfit  kedden a fővárosban elfogták. Az érkerti nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki Á. Róbertet, aki a vallomástételt megtagadta. Őrizetbe vették, előterjesztést tettek  letartóztatása indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik