Belföld

Elhalasztották a gyermekelhelyezési pert L. L. Juniorék

Úgy tűnik, hogy a Füredi úti halálos balesetet követő adok-kapok után kezdenek csillapodni a kedélyek L. L. Junior és a volt párja között kialakult gyermekelhelyezési vitában.

L.L. Junior már jó ideje nem élt együtt a balesetben elhunyt hároméves kisfiú, Dávid édesanyjával, 2016-ban pedig újranősült. Korábban közös felügyeleti jogban állapodtak meg egymással a szülők azzal, hogy a gyerekek az anyjuknál élnek tovább. Ezt azonban a zenész felmondta a tragédia után, mert azt szeretné, ha hozzá kerülne a nagyobbik fia, mire az anya nyílt levélben közölte vele, hogy az utolsó lélegzetvételig harcolni fog a fiúért.

Mester Csaba, a zenész ügyvédje lapunknak azt mondta, a családi béke és nyugalom érdekében úgy döntöttek, hogy csak a temetés után nyújtják be a bíróságra a gyermek elhelyezésével kapcsolatos papírokat.

Junior úgy gondolja, hogy Lacika édesanyja nincs olyan pszichés és mentális állapotban, hogy gondját viselje a gyereknek. Felvetődik a felelőssége a tragédiában. Ügyfelem azt szeretné elérni első körben, hogy amíg le nem zárul a gyermekelhelyezési per, addig ideiglenesen nála helyezzék el a nagyobbik fiát. De a végleges kereset is ez lesz. Szerinte ugyanis sokkal nyugodtabb környezetben lenne Lacika, ha náluk élne

– magyarázta az ügyvéd.

Mint arról beszámoltunk, a gyerekek hazafelé tartottak az édesanyjukkal, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál Dávid váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából és kiszaladt a zebrára, amikor a jelzőlámpa piros volt. Ekkor egy érkező autó elütötte a kisfiút. Egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, de olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. A kisfiút pénteken, a Fiumei úti sírkertben helyezik végső nyugalomra.

A rendőrség műszaki szakértőt rendelt ki, és lefoglalta a kisfiút elgázoló férfi kocsiját. A 76 éves F. Tamás felelőssége nem merült fel, csak tanúként hallgatták ki, ő pedig levélben fejezte ki együttérzését L. L. Junioréknak. Gyanúsítotti kihallgatás a halálos közúti baleset miatt indult büntetőeljárásban információnk szerint eddig nem történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik