Belföld

Megölte az ötéves kislányát és annak anyját, majd magával is végzett egy andornaktályai apa

Három holttestet találtak egy andornaktályai családi házban hétfő reggel, a gyanú szerint az apa megölte gyermekét és annak édesanyját, majd öngyilkos lett – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A közleményben azt írták, a rendőrség bejelentésre ment ki a házhoz, ahol megállapították, hogy a nő és a gyermek halálát idegenkezűség, feltehetőleg a lány édesapja okozta. A férfi holttestét egy másik helyiségben találták meg, ő feltehetőleg öngyilkos lett.

Úgy tudjuk, hogy mindössze ötéves volt a megölt kislány, és a család egyik hozzátartozója találta meg a lakásban a holttesteket.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai jelenleg is helyszínelnek.

Másfél héttel ezelőtt Budapesten, a Zöldlomb utcában történt hasonló családi tragédia. A 35 éves S. Levente megölte 31 éves élettársát és 4 éves közös gyereküket, majd öngyilkos lett.

Frissítünk!

A Heol később azt írta, hogy a 46 éves férfi és a 44 éves nő elváltak, a férfi azonban gyakran tartózkodott a volt felesége házában. A szomszédok azt mondták, hogy semmit sem érzékeltek a történtekből. A lap szerint a megölt anyuka 80 éves nevelőanyja talált rá a lánya és unokája megkötözött holttestére.

Figyelem

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik