Belföld

Egyéves késéssel megnyitott a Mészáros Lőrinc-féle 2Rule webshopja

Bár 2018 szeptemberére ígérték, hogy megnyílik Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos vállalkozó sportmárkájának, a 2rule webshopja, végül majdnem egy teljes évet kellett várni arra, hogy minden összeálljon és megnyíljon az áruház – vette észre az Mfor.hu.

Így augusztus 28-ától az ország bármely pontjáról bárki vásárolhat magának Mészáros Lőrinc sportruházatából, a 2rule termékeiből. Eddig csak a szerződött csapatok sportolói, majd jó pár hónappal később a csapatok szurkolói juthattak hozzá a 2rule-logóval ellátott mezekhez, aztán következtek azok, akik valamely Intersport-áruház közelében laknak. Igaz, az Intersporttal kötött szerződés után pár héttel néhány termék az áruház online felületén is megvásárolható lett.

Mostantól viszont már bárki számára elérhető a 2rule teljes kínálata. A cég a Facebook-oldalán jelentette be:

Nagy örömmel jelentjük be, hogy mostantól a kedvenc termékeiteket a webshopunkon keresztül meg tudjátok vásárolni.

A 2rule márkát gyártó és forgalmazó cég, a Magyar Sportmárka Zrt. nem zárt túlságosan szép évet. A 168,8 milliós bevétellel szemben 243 milliós teljes kiadás keletkezett, aminek eredménye az, hogy némi adó és a pénzügyi eredmény figyelembe vételével 129 millió forintos veszteséget termelt a 2rule az első évében. Ez negatív tartományba fordította a cég saját tőkéjét is, amit a jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelés érdekében rendeznie kell a tulajdonosoknak, Mészáros Lőrincéknek – vagyis valamilyen formában pénzt kell betennie a társaságba.

Kiemelt kép: MTI / Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik