Belföld

„Ez a nő azt hiszi, azért mert jól néz ki, mindent megtehet” – agresszív futóbolond inzultálja a nőket városszerte

Múlt héten írta meg az Index egy, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoportban közzétett poszt és az arra érkezett kommentek alapján, hogy egy férfi rendszeresen zaklat és gyakran bántalmaz is járókelőket Budapesten, elsősorban nőket.

Általában könyveket árulva tűnik fel, a visszautasításokra pedig rendkívül agresszívan reagál, inzultált már nőket az I. kerületben, a Múzeum kertben és a szentendrei HÉV-en is. A BRFK garázdaság vétsége miatt eljárást indított ellene, augusztus 11-én gyanúsítottként hallgatták ki, miután több bejelentés is érkezett a támadásairól.

Mindez azonban nem gátolta a férfit, hogy folytassa az idegenek zaklatását. Beszéltünk egy nővel, aki a közzétett fotók alapján ráismert az férfira, ő múlt hét kedden találkozott vele Óbudán. A férfi szemből közelített felé a Kiscelli utca és a Szőlő utca sarkánál, és már messziről kiabált, hogy „figyeljél már”. Könyveket tartott a kezében, és azt mondta igen rámenősen, hogy ételosztás lesz a Blahán hajléktalanoknak, támogassa őket, mert minden könyv 200 forint adományt jelent. A lány szerint egyértelmű volt, hogy ez nem igaz, mondta neki, hogy ne haragudjon, de siet dolgozni.

A férfi azonban elé állt, és gyakorlatilag követelte, hogy vásároljon. Az újabb visszautasításra a férfi feldühödött, és azt ordította,

dik már ez a nő azt hiszi, azért mert jól néz ki, mindent megtehet.

Még ezután is folytatta, de a lány ezt már nem értette pontosan, igyekezett minél előbb elhagyni a helyszínt. Viszont azt látta, hogy a férfi egy bolt fele indult, és ugyanúgy kiabálva folytatta a kéregetést.

„Baromira rámenős volt, nem nevezném teljesen normálisnak, ahogy megnyilvánult. Azt mondanám, nem tűnt egészen beszámíthatónak. Amikor megláttam róla a képet egyből felismertem. Egyáltalán nem lepett meg, hogy több nőt inzultált.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik