Belföld

„Nem én kértem meg Lajoskát, hogy ölje meg a kutyát, ő ajánlotta fel” – mondta a kegyetlen kocsmárosnő

Mint arról korábban beszámoltunk krumplit, italt, kenyeret és húst adott a dencsházi kocsmárosnő egy korlátozott képességű férfinak azért, hogy ölje meg a kutyáját. A felbérelt férfi állítólag az asszony gyerekei előtt verte agyon az ebet.

A Szurkolók az Állatkínzás Ellen csoport 20-25 tagja meglátogatta az asszonyt a kocsmájában a történtek után, de a nő rendőrt hívott, s elvitette a csapatot. A nő a Magyar Hangnak azzal magyarázta meg az állat megölését, hogy a kutyája több csirkét is megölt, valamint rávicsorgott a lányára.

Itt sírtam a kocsmában, amikor láttam, hogy ott sorakoznak megint a tyúkok. Ha megkötöttük, megvadult, nem lehetett bírni vele, hiába adtunk neki enni-inni, akkor rátámadt a másikra. Talán amikor a kislányra is rávicsorgott, akkor mondtam azt magamban, hogy nem kínlódom tovább, hogy elég. És mondhatnak akármit, én nem vagyok állatkínzó, csak elborult az agyam, mert nagyon sok kárt okozott a kutya. De nem én kértem meg Lajoskát, hogy ölje meg a kutyát, hanem ő ajánlotta fel

– mondta az asszony.

Fotó: Illusztráció/Elgin tűzoltóság

Ajánlott videó

Olvasói sztorik