Belföld

Brutálisan összevertek két vendéget a pultos rokonai Madarason

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 19 éves és egy 39 éves madarasi férfi ellen, mert brutálisan összevertek két vendéget a madarasi sörözőben tavaly májusban.

Egy madarasi férfi a barátjával italozott. Rájött a szükség, de véletlenül a női vécébe ment, ahol két nő tartózkodott. Egyikük kitolta az ittas férfit a mellékhelyiségből és jelezte a pultos hölgynek, hogy a „fiatalember nem fér a bőrébe, csináljon vele valamit”. A pultos erre távozásra szólította fel a férfit és barátját, akik azonban nem akartak elmenni.

Ekkor a 39 éves vádlott – aki a pultos öccse – megütötte a férfit, majd a lábánál fogva kihúzta a sörözőből, ahol ököllel hátulról megütötte. Ezt látva az ügy másik vádlottja, a pultos nő 19 éves fia odaszaladt a kirángatott férfi barátjához és ököllel arcon vágta. Ezután a fiú a másik férfit kezdte el ütni-verni. Csak akkor hagyta abba a bántalmazást, amikor az felüvöltött, hogy „beszakítottad a fejemet”.

A mentők a férfit kórházba szállították, akit másnap meg is kellett műteni. A férfi az orrán és a jobb szemén vérző zúzódásokat, valamint a homlokcsontjának többszörös törését szenvedte el. A sérülések 8 napon túl gyógyultak, de életveszélyes sérülésként nyílt koponyatörés is kialakulhatott volna. A barátja 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta a verekedést.

A főügyészség a fiatalabb férfit életveszélyt okozó testi sértés kísérletével, míg a bűntársát garázdasággal vádolja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik